## APPLETON GRANGE RIDING CLUB SJ CLINIC TIMES, 4th February 2024

Please find below the times for the jumping clinic with Julia Nelson.

If it is your first time to AGEC, please look out for the Appleton Grange signs at the end of our drive, as we share the postcode of DL6 2AT with two other properties.

Parking will be on the car park.

At your allocated time slot, please be ready to enter the indoor arena.

Start Time	Finish Time	Lesson Type	Name of Rider
10:00	10:45	45 minute private session	Frankie Dunn
10:45	11:30	45 minute private session	Lisa Scott
11:30	12:15	45 minute private session	Neil Winterbottom
12:15	13:15	1 hour shared session	Sarah Scott & Paige Taylor
13:15	14:00	45 minute private session	Jenny Bradley
14:00	14:45	45 minute private session	Olivia Garbutt
14:45	15:45	1 hour shared session	caroline Langford & Ellie Tonner

00:45 00:45 01:00 00:45 00:45 01:00